Behandelingen

Coaching, bewustwording en (trauma) heling

Waar ligt de pijn?

Ik behandel verschillende mensen met verschillende problemen in mijn praktijk, ik kan daardoor een compleet beeld schetsen over hoe bepaalde moeilijke kwesties met elkaar verbonden staan.

Waar je pijnpunt ook ligt, in je carrière, persoonlijk leven of een trauma die je niet hebt kunnen aanpakken, ik kan je helpen om de beste versie van je zelf te worden die je kan zijn.

Samen kunnen we aan de slag.

Ik ben gespecialiseerd in maar ben niet gelimiteerd aan:
Familie-en organisatie opstellingen
Personal-en business coaching
Werken met kinderen
Relatie therapie
Trauma heling
Bewustwording van ongezonde patronen

Doorbreek oude patronen van pijn, ziekte of onrust.

Creëer een energie die je beschermt en in balans houdt.

Verbeter je relatie met jezelf en met de mensen om je heen.

Personal Coaching

Zijn er dingen in je leven die niet soepel lopen? Zijn er lichamelijke klachten die steeds terugkeren of denk je bij jezelf waarom bepaalde issues steeds op je pad komen? Zo zijn er zaken waar we gezamenlijk naar kunnen kijken, zodat je inzicht in jezelf verbetert en weer een positieve kijk op het leven krijgt.

Weer in balans zijn, dat is wat ik je kan bieden en wat voor iedereen bereikbaar is!

Mijn doel is om samen met jou je bewust te maken van de gevolgen van eigen (ineffectief) gedrag en het aanleren van nieuwe vaardigheden en competenties.

Mijn passie en gedrevenheid zijn soms confronterend maar wel verfrissend en liefdevol.

"Zodra je tegenover Liesbeth gaat zitten, is de sessie al lang begonnen. Ze leest je vanaf minuut 1 en met haar gave, inzichten en professionaliteit spiegelt en heelt ze je."

Relatie Coaching

Met relatie coaching geef je richting aan jouw relatie. Gezamenlijk kijken waar de knelpunten zijn, en waarom het niet meer stroomt in de verbinding. Wat belangrijk is dat de man en vrouw allebei de intentie hebben om elkaar weer te willen zien en voelen zonder hun eigen (pijn) projectie of eigen blokkade.

Vaak zit het niet eens in de relatie zelf maar in de onbewuste stress of andere blokkades bij de individu en daardoor kun je niet meer verbinden. Zodra de blokkades opgeheven worden door te praten en helen kan er in de relatiedynamiek nieuwe energie stromen, en kan er een nieuwe en andere verbinding gemaakt worden.

"Ik heb meer vertrouwen in mijn vermogen om patronen en tekens te herkennen die mogelijk kunnen leiden tot zelfsabotage en zelfbestraffing in mijn relatie(s)."

Business coaching

Waar ben jij naar op zoek in je bedrijf, je organisatie, met je klanten, je werkgever of je eigen team? Wil je optimaal functioneren, of op zoek naar authentiek leiderschap, blijven presteren en effectief communiceren?

Als Business Coach vind ik het belangrijk om je bewust te laten maken van je patronen en je innerlijk (denk-) proces. De overtuigingen en patronen aan de kaak stellen, waar je al zolang in verblijft.

Wij samen gaan voor je doel, tot een concrete verandering en bewustwording, zodat je persoonlijk en zakelijk naar een hoger niveau gaat.


Bij een organisatieopstelling wordt gekeken naar de organisatie als groter geheel, als systeem. Dit systeem bestaat uit samenhangende onderdelen. Binnen het systeem richt een opstelling zich op het functioneren van mensen in hun werk en op het functioneren van organisaties als geheel.

Met een opstelling wordt zeer snel duidelijk waar de spanningen en verstoorde verhoudingen binnen de organisatie vandaan komen. Door het verkregen inzicht kunnen de spanningen opgeheven worden en verhoudingen hersteld worden.

"Liesbeth ziet en voelt dat wat voor de meeste mensen niet zichtbaar en helder is en verwoord dat heel zuiver, soms confronterend, maar zo ontzettend raak!"

Lichaamsgerichte Coaching

Mensen zijn gewend geraakt om hun gevoelens of lichamelijke signalen vanuit hun denken te benoemen. Vaak zijn wij ook bang om de angst, verdriet, boosheid te (door) voelen. Dit kan vanuit overleving zijn, omdat vanuit overleving het ‘niet voelen’ goed heeft geholpen.

Goed contact met het lichaam (voelen) helpt om tot volle potentieel te komen en om passende keuzes te maken in werk, gezondheid en gelukkig leven. Ik leer je om uit je hoofd en in je lichaam te voelen, en daardoor in een dieper lichaamsbewustzijn te komen zodat de lichaamsenergie weer zonder blokkades vrij kan stromen.

"Zo mooi om na sessies van Liesbeth te voelen wat de wisselwerking, chemie en dynamiek met je doet en vooral wat het je brengt. Echt een aanrader, fijne coach voor mij!"

Kinderen

Al onze unieke (vaak hooggevoelige) kinderen zijn kleine mensjes die vaak verstoord kunnen worden doordat de ouders veel met zich mee dragen. Vaak dragen ouders weer voor hun ouders, of er is een trauma, miskraam, of ander soort problematiek. Kinderen hebben de neiging instinctief om vanuit diepe liefde te willen dragen voor hun ouders.

Zodra de ouder het zelf gaat dragen en daar verantwoordelijkheid in draagt (onbewust en bewust) krijgt het kind ruimte en rust. Gedrag komt tot circa 90% voort uit onbewuste dynamieken, overtuigingen en emoties.

Als deze dynamieken bloot gelegd worden, kan er een diepe heling plaats vinden waardoor er gedrag verandert, rust wordt ervaren en de liefde in het kind, gezin en klas kan gaan stromen.

Ik werk met kinderen tot 7 jaar vaak eerst met de ouder en later als het nodig is met het kind. Vanaf 8 tot 10 jaar kan ik ook individueel werken met het kind.

"Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet om naar haar toe te gaan. Haar professionaliteit en kennis zorgen dat ik veel sterker ben geworden!"

Tarieven & vergoedingen

De sessies en consulten worden gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekeraar bij een aanvullende verzekering.Een gemaakte afspraak dient tijdig (minimaal 48 uur van te voren) te worden afgezegd, anders worden de kosten van de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Kort-, telefonisch- of onlineconsult: 30 tot 40 minuten € 57,50

Persoonlijke sessie: 60 tot 70 minuten: € 115,00

EMDR sessie: 70 tot 80 minuten: € 125

Intake (+ healing): 70 tot 90 minuten: € 135


Persoonlijke sessie via werkgever: € 175 (geen vergoeding door zorgverzekeraar)

Relatie-/business sessie: 70 tot 90 minuten: € 175 (geen vergoeding door zorgverzekeraar)

Gun jezelf geluk

Ik sta klaar voor jou en om jouw weg naar verbetering, heling en geluk te begeleiden.