Over Liesbeth

Therapeut, Coach, Motivator en Inspirator

Leuk je te ontmoeten!

Als klein meisje vond ik de wereld overweldigend. Alles kwam hard en diep binnen en ik had moeite om hier mee om te gaan. Dat zorgde ervoor dat ik altijd moe en lusteloos was, en zowel angstig voor het leven. Ik liep altijd op mijn tenen en was niet goed verbonden met mezelf en mijn omgeving.

Ik weet hoe het is als je je anders voelt, of dat je je niet begrepen voelt, of dat je altijd er voor een ander wilt zijn.

Wel wist ik, dat mijn hooggevoeligheid ook een gift was en ik er uiteindelijk mee zou om kunnen gaan, alhoewel dat soms (zelfs nu) nog een uitdaging kan zijn.

Over de jaren heen, is het mij gelukt om hierover heen te komen. Ik kan nu met trots zeggen dat ik nu de beste versie van mijzelf ben die ik kan zijn.

Mijn praktijk is een extensie van mijzelf, en daardoor kan ik vanuit mijn wijsheid en ervaring mensen helpen vanuit de meest zuivere bron van mijn zijn.

Doordat ik erg belast ben met trauma van mijn (voor)ouders en jeugdtrauma’s, ben ik de opleiding Familie- en Organisatieopstellingen, en andere opleidingen, gaan doen. Dit heeft mijn leven veranderd en heeft me op het pad gezet om dit volledig te praktiseren en mensen hiermee te helpen.

Ik werk nu elke dag met systemisch werk, chakra healing, EMDR, regressie therapie en de 5 natuurgerichte principes en elke dag weer zie ik hoe het mensen veranderd, het verandert de dynamiek met je eigen ouders, partner, kinderen en/of werkomgeving en bovenal, de dynamiek met jezelf.

Samen kunnen we aan de slag

Wat is mijn filosofie?

Het is mijn doel om een ​​comfortabele, veilige omgeving te creëren, waar we samen aan werken om het doel te bereiken.

In deze video geef ik antwoord op de meestgestelde vragen die ik krijg en leg ik uit waar ik toe in staat ben om jou in de beste wijze te helpen.

"Als ervaringsdeskundige voelt Liesbeth mij feilloos aan en hoef ik niets te zeggen omdat zij meteen doorziet wat er gaande is en wat ik nodig hebt op dat moment."

Ga nu aan de slag

Ik sta klaar voor jou en om jouw weg naar verbetering, heling and geluk te begeleiden.